“VALERO” Sabors, textures, aromes i sensacions. Tècniques de postres d’autor. Sabores, texturas, aromas y sensaciones. Técnicas de postres de autor.

Des de UTILCENTRE col·laborem amb el llibre “VALERO” Sabors, textures, aromes i sensacions. Tècniques de postres d’autor.
L’autor de llibre és el pastisser Valero Munter, de la pastisseria Valero de Móra d’Ebre i Riba-Roja d’Ebre i professor de l’escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Els beneficis de la venda del llibre aniran destinades al Centre Jeroni de Moragues de Móra d’Ebre.
En aquest enllaç podeu saber la feina que fa el centre:
http://www.ajem.cat/ca

Desde UTILCENTRE colaboramos con el libro “VALERO” Sabores, texturas, aromas y sensaciones. Técnicas de postres de autor.
El autor de libro es el pastelero Valero Munter, de la pastelería Valero de Mora de Ebro y Riba-Roja d’Ebre y profesor de la escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Los beneficios de la venta del libro irán destinadas al Centro Jeroni de Moragues de Mora de Ebro.
En este enlace podéis saber el trabajo que hace el centro:
http://www.ajem.cat/ca

10403852_917142421642160_7203273628942405795_o 11391781_917142434975492_1794383159751416481_n 20150529_19004711212610_913505215339214_6567930037108231728_o