Tot apunt per la revetlla de Sant Joan. Todo apunto para Sant Juan

A 1 dia de la revetlla de Sant Joan, els nostres clients pastissers ja tenen a punt tot el seu assortit de coques, des de les més clàssiques a les més atrevides.

A 1 día de la verbena de San Juan, nuestros clientes pasteleros ya tienen listo todo su surtido de cocas, desde las más clásicas a las más atrevidas.

La especial coca de Christian Escribà  (foto: Christian Escribà)
  La especial coca de la copa de Christian Escribà (foto: Christian Escribà)
Fent el pastar/ Haciendo el amasado, Jordi morera (foto: Jordi Morera)
Fent el pastar/ Haciendo el amasado, Jordi morera (foto: Jordi Morera)
Fent el pastar/ Haciendo el amasado, Jordi morera (foto: Jordi Morera)
Fent el pastar/ Haciendo el amasado, Jordi morera (foto: Jordi Morera)
Coca exòtica amb crema de formatge i compota de fruites exòtiques per als menys tradicionals. exótica con crema de queso y compota de frutas exóticas para los menos tradicionales de Oriol Balaguer  (foto: Oriol Balaguer)
Coca exòtica amb crema de formatge i compota de fruites exòtiques per als menys tradicionals. exótica con crema de queso y compota de frutas exóticas para los menos tradicionales de Oriol Balaguer (foto: Oriol Balaguer)
La Pastisseria de Barcelona (foto: Pastry Revolution)
La Pastisseria de Barcelona (foto: Pastry Revolution)
Coca de poma al forn caramelitzada, coca de manzana al horno caramelizada (foto: Oriol Balaguer)
Coca de poma al forn caramelitzada, coca de manzana al horno caramelizada (foto: Oriol Balaguer)
Pastisseria Cardona (Foto: Pastisseria Cardona)
Pastisseria Cardona (Foto: Pastisseria Cardona)
Foto: Pastisseria Sant Llehí
Foto: Pastisseria Sant Llehí
Una clàssica de pinyons. una clásica de piñones.  (Foto: Pastisseria Sant Llehí)
Una clàssica de pinyons. una clásica de piñones. (Foto: Pastisseria Sant Llehí)