La millor pasta de te artesana d’Espanya del 2015. La mejor pasta de té artesana en España 2015.

mejor-pasta-de-te-artesanaDonem l’enhorabona a la Pastisseria Hofmann de Barcelona, i a l’equip de l’Erich Ortuño, que ha estat la guanyadora del premi a la millor pasta de te artesana del 2015.
En aquesta primera edició, la Sachertorten, inspirada en el clàssic xocolater de Sacher, s’ha imposat al mes del centenar llarg de propostes presentades. Elaborada amb una cuidada selecció d’ingredients, i una treballada base de dues masses diferents dos Giandujas i una pasta de fruita, s’ha imposat en el tast a cegues de 10 xefs pastissers.

Damos la enhorabuena a la Pastelería Hofmann de Barcelona, y al equipo de Erich Ortuño, que ha sido la ganadora del premio a la mejor pasta de té artesana de 2015.
entregaHofmann_mejorpastadete01En esta primera edición, la Sachertorten, inspirada en el clásico chocolatero de Sacher, se ha impuesto al mas de centenar de propuestas presentadas. Elaborada con una cuidada selección de ingredientes, y una trabajada base de dos masas diferentes dos Giandujas y una pasta de fruta, se ha impuesto en la cata a ciegas de 10 chefs pasteleros.

Vídeo resum amb opinions dels xefs del jurat. Vídeo resumen con opiniones de los chefs del jurado.

Anuncios