Espraiar chocolate? Todo es empezar. Espraiar xocolata? Tot és començar

spraiar_chocolata_bn

Si vols donar un acabat professional a les teves creacions, una bona opció és un texturitzat de xocolata, realitzat amb una pistola i un compressor d’alta qualitat, preparada per a espraiar amb un resultat perfecte.
Pistola amb got, fabricació d’alta qualitat amb adherència confortable.
Compatible amb els productes alimentaris hidrosolubles gràcies al disseny d’acer inoxidable dels components de contacte. Qualitat de polvorització inigualable amb raig equilibrat. Més informació >>

Si quieres dar un acabado profesional a tus creaciones, una buena opción es un texturizado de chocolate, realizado con una pistola y un compresor de alta calidad, preparada para espraiar con un resultado perfecto.
Pistola con vaso, fabricación de alta calidad con agarre confortable.
Compatible con los productos alimentarios hidrosolubles gracias al diseño de acero inoxidable de los componentes de contacto. Calidad de pulverización inigualable con chorro equilibrado. Más información >>

prova1 prova2